top of page

IBX

IBX is een NIEUW & REVOLUTIONEER tweedelig systeem. IBX dient de beschadigde nagels te herstellen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstnagel aan te brengen! IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX gaat d.m.v. een warmtelamp en 'hard' uit met UV in de nagel. Het vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk dat deze lagen verbindt. Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen. IBX wordt als een kuur van 3-wekelijkse behandeling (1x per week) toegepast. Na de 3-wekelijkse kuur (1x per week) bespreken we samen of er nog een paar wekelijkse behandelingen nodig zijn of dat we over kunnen stappen naar bv. 2, 3 of 4 weken. Dat hangt van de natuurlijke conditie van de nagel af.

IBX is geschikt voor o.a.

  • Kapsters

  • Heren

  • Nagelbijters

  • Horecapersoneel

  • Personeel in de zorg.

IBX werkt waterafstotend waardoor het ook geschikt is voor mensen die veel in het water zitten met hun handen. IBX wordt ook gebruikt als beschermende schild voor onder de Gelpolish waardoor de Gelpolish beter en langer op de nagel blijft zitten. IBX wordt ook gebruikt voor een traumanagel. Denk aan mensen die met de vinger tussen de deur is gekomen en daar een blijvende ingescheurde nagel aan over hebben gehouden. IBX herstelt kan deze traumanagel volledig genezen.

Manicure voor de natuurlijke nagels

Een manicure is een cosmetische behandeling voor handen en nagels.

Het omvat meestal het vijlen en het vormgeven van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen,
het aanbrengen van nagellak en het hydrateren van de handen.

 

Voor het verzorgen van de nagelriemen en het hydrateren van de handen is er in mijn salon nagelriemolie en handcrème te verkrijgen van het gerenommeerde merk Famous Names Dadi’Oil en Dadi’Lotion 

Gegevens
Veldenseweg 54
5914 ST  Venlo

+31 6 10646099
info@naegelke.nl
Openingstijden
Alleen op afspraak

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

8:30 - 17:30

8:30 - 17:30

8:30 - 12:30

8:30 - 17:30

8:30 - 16:00

bottom of page