top of page

- Kunst nagels -

Acryl nagels

Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poedersysteem. Wanneer de acrylpoeder met "liquid" wordt samengevoegd ontstaat een chemische reactie met als gevolg een zachte substantie. Deze bolvormige substantie wordt met een penseel op de nagel aangebracht. Binnen een aantal minuten wordt de acryl substantie hard. De acrylnagels zijn volledig uitgehard na ongeveer 48 uur. Het voordeel van acrylnagels boven gelnagels is dat u niet onder de ledlamp hoeft en dat het harder is. Nadat de acrylnagels kort zijn uitgehard worden ze gevijld en kunnen ze op verschillende manieren worden afgewerkt. Naturel, French Manicure, of met een Gelpolish… de mogelijkheden zijn bijna ongelimiteerd. 

Met deze techniek kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar in de nagelstudio meteen een verlenging op gemaakt worden, zodat alle nagels weer even lang zijn. Het is aan te raden de nagels en de nagelriemen 2 tot 3 maal daags in te smeren met voedende nagelriemolie.
Hierdoor wordt de elasticiteit van de acrylnagels behouden en wordt de natuurlijke nagel gevoed.
Deze olie is verkrijgbaar bij Nagelstudio ‘t Naegelke.

De olie zorgt ook voor:

  • Zachte nagelriemen

  • Flexibel houden van de acrylnagels

  • De voeding en verzorging van de acrylnagels

Acrylgel

- ook wel bekent als Polygel -

Acrylgel is een uniek product, het is geen gel en geen acryl. Echter bezit dit product alle positieve eigenschappen van harde gel en acryl! Het bezit van beide nagelsystemen alle voordelen, maar dan zonder de nadelen. Acrylgel is zeer gemakkelijk en snel aan te brengen, de consistentie is dik en is soepel werkbaar. Acrylgel is zo hard als acryl en zo flexibel als gel en is licht van gewicht. Acrylgel hardt uit in UV en ledlamp, in mijn salon werk ik met het merk Gelacy en Victoria Vynn.  Ook hier kunt u kiezen uit French manicure, Naturel of een mooie kleur gelpolish.

BIAB

BIAB is het nieuwste product in de nagelstyling.

“BIAB” verwijst naar Builder in a Bottle. BIAB is een techniek in de nagelstyling. Het is een methode waarbij een bouwgel in een flesje wordt gebruikt om kunstnagels te creëren. Deze techniek is populair vanwege de natuurlijke look. 

Rubberbase

Rubber Base Gel is een erg dikke basisgel met een zeer sterke hechting. Dit product wordt uitgehard in de ledlamp. Dankzij de dikte kan je met deze gel uitstekend bouwen, waardoor je een mooie bolling kan realiseren en meer stevigheid. Net zoals echte rubber is dit product erg flexibel. Deze eigenschap voorkomt het loslaten van de nagel.  Ook wordt in de salon rubberbase als basecoat gebruikt onder de Gelpolish, waardoor deze langer draagbaar is als 2 weken. Dit product is uitermate geschikt voor mensen die geen harde acryl of acrylgel willen dragen.

Gelpolish

Gelpolish biedt het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. Met een beperkte voorbereiding en zonder navijlen worden natuurlijke nagels met Gelpolish eenvoudig verstevigd en gelijktijdig gelakt in een kleur en glans die wekenlang mooi blijft. De Gelpolish kan ook op kunstnagels worden aangebracht. De Gelpolish is direct droog en hardt uit in een ledlamp. Bij verwijdering wordt de Gelpolish niet afgevijld maar afgeweekt, dit maakt het een perfecte partner voor de IBX. 

Nabehandeling

Acryl, Acrylgel, Biab en Rubberbase nagels oftewel kunstnagels

Uw eigen nagels groeien door onder het laagje kunstproduct wat eerder op de nagels is aangebracht en daarom dienen de kunstnagels om de 3 á 4 weken te worden bijgewerkt. Deze periode is afhankelijk van hoe snel u nagels groeien. Het kunstproduct dat op de natuurlijke nagel de kunstnagel vormt, groeit gewoon mee met de natuurlijke nagel. Bij de nabehandeling wordt een gedeelte van het “uitgegroeide”  kunstproduct van de nagels voorzichtig weg gevijld. Hierna worden de nagels stofvrij gemaakt en word er een nieuw laagje kunstproduct

aangebracht. Omdat de kunstnagels op de

natuurlijke nagel meegroeien zit na verloop van tijd het breekpunt van de nagel niet meer op de juiste plaats, waardoor de nagel eerder kan breken. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met de nabehandeling in de nagelstudio.

Bij Nagelstudio ’t Naegelke kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

  • Nabehandeling Naturel

  • Nabehandeling French Manicure

  • Nabehandeling Full Color d.m.v. Gelpolish

Nagelbijt Arrangement

- Ook zeker geschikt voor mannen -

1e afspraak

Aan de hand van uw nagels wordt bekeken welk arrangement het beste bij u past. De nieuwe set wordt geplaatst. U krijgt een vijl en een flesje nagelriemolie mee naar huis.

2e afspraak

(1 week nadat nieuwe set is aangebracht)

De nagels worden gecontroleerd. Eventueel worden

hoekjes of randjes weg gevijld zodat u niet in de verleiding kunt komen deze af te bijten.

3e afspraak

(2 weken nadat nieuwe set is aangebracht)

Omdat nagels van nagelbijters in het begin erg snel groeien worden na 2 weken de nagels opgevuld en bijgewerkt. De nagels worden ook weer kort en mooi in model gevijld.

 

4e afspraak

(3 weken nadat nieuwe set is aangebracht)

De nagels worden gecontroleerd. Eventueel worden
hoekjes of randjes weg gevijld.

5e afspraak

(4 weken nadat nieuwe set is aangebracht)

Nu volgt de tweede opvulbehandeling.

De nagels worden ook weer korter en mooi in model gevijld.

6e afspraak

(5 weken nadat nieuwe set is aangebracht)

De nagels worden gecontroleerd. Eventueel worden hoekjes

of randjes weg gevijld.

 

7e afspraak

(6 weken nadat nieuwe set is aangebracht)

De derde en laatste opvulbehandeling. De nagels worden ook weer korter en mooi in model gevijld. U kunt er ook voor kiezen om de acryl nagels te laten verwijderen.

Na dit arrangement wordt er bekeken of uw nagels na 2, 3 of 4 weken bijgevuld dienen te worden als u hiervoor behoefte heeft.

Het bedrag van het nagelbijt arrangement dient in 1 keer betaald te worden bij de 1ste afspraak. Als u tussentijds stopt met de behandeling, wordt er geen geld teruggegeven.

Gegevens
Veldenseweg 54
5914 ST  Venlo

+31 6 10646099
info@naegelke.nl
Openingstijden
Alleen op afspraak

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

8:30 - 17:30

8:30 - 17:30

8:30 - 12:30

8:30 - 17:30

8:30 - 16:00

bottom of page