top of page

Neem gerust contact met mij op

Bedankt! Ik zal zo spoedig mogelijk een antwoord sturen.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Openingstijden

08:30 - 17:30

08:30 - 17:30

08:30 - 12:30

08:30 - 17:30

08:30 - 16:00

Gesloten

Gesloten

Behandeling uitsluitend volgens afspraak.

Tijdens de behandeling kan de telefoon helaas niet beantwoord worden.

Spreek dan de voicemail in om zo spoedig mogelijk teruggebeld te worden

of probeer het gerust later nogmaals. 

De gezondheid van de natuurlijke nagels staat bij mij voorop.

Daarom hanteren ik bij het plaatsen van Acryl/Gelnagels, Rubberbase en Gelpolish een minimale leeftijd van 18 jaar. Dit omdat de hormonen van de puberteit een nadelige invloed kan hebben op de kwaliteit van de Acryl/Gelnagels, Rubberbase en Gelpolish en de natuurlijke nagels.

Een afspraak afzeggen, verplaatsen of vergeten:

Het kan natuurlijk dat een ingeplande afspraak niet door kan gaan.

Afspraken die tenminste 24 uur van te voren worden afgemeld worden niet in rekening gebracht, bij minder dan 24 uur van te voren wordt de gehele behandelprijs in rekening gebracht dmv een betaalverzoek. 

IMG_5311.webp

Federico Mahora

Wat is FM (Federico Mahora) parfum nu precies?

FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, geïnspireerd door de bekende merken maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken (DROM fabrieken) waar ook de bekende merken inkopen. Een geur is niet te patenteren en FM heeft de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje.

Is FM farfum nep?

Deze vraag is kort te beantwoorden door een nee, FM parfum NIET nep. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de grote bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Wel zijn er veel verschillen te bedenken zoals, flesje, naam, marketing, de plek waar je het koopt en natuurlijk de belangrijkste factor de prijs. Hoe zit dit dan? Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse DROM fabriek, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconcentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM GROUP. Geurconcentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze concentraten vrij in te kopen FM. Daar in tegen zijn de flesjes, namen en design wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd. FM parfum wordt dus van dezelfde concentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde potjes stopt, ze de geur een nummer geven in plaats van een naam en dat de FM GROUP geen reclame maakt en dus hiermee erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum. FM heeft buiten parfum nog vele andere producten, zoals o.a cosmetica, hand&bodycare, huishoudproducten en nog veel meer. Wil je onze digitale catalogus of parfumlijsten ontvangen? Heb je vragen en wil je graag eens een geur proberen, of wil je graag geuradvies? Stuur dan een e-mail naar info@naegelke.nl

Gegevens
Veldenseweg 54
5914 ST  Venlo

+31 6 10646099
info@naegelke.nl
Openingstijden
Alleen op afspraak

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

8:30 - 17:30

8:30 - 17:30

8:30 - 12:30

8:30 - 17:30

8:30 - 16:00

bottom of page