top of page
IMG_5311.webp

Federico Mahora

Wat is FM (Federico Mahora) parfum nu precies?

FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, geïnspireerd door de bekende merken maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken (DROM fabrieken) waar ook de bekende merken inkopen. Een geur is niet te patenteren en FM heeft de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje.

Is FM parfum nep?

Deze vraag is kort te beantwoorden door een nee, FM parfum NIET nep. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de grote bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet!

Wel zijn er veel verschillen te bedenken zoals, flesje, naam, marketing, de plek waar je het koopt en natuurlijk de belangrijkste factor de prijs.

Hoe zit dit dan?

Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse DROM fabriek, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconcentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM GROUP.

Geurconcentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze concentraten vrij in te kopen FM. Daar in tegen zijn de flesjes, namen en design wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd.

FM parfum wordt dus van dezelfde concentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde potjes stopt, ze de geur een nummer geven in plaats van een naam en dat de FM GROUP geen reclame maakt en dus hiermee erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum.

 

FM heeft buiten parfum nog vele andere producten, zoals o.a cosmetica, hand&bodycare, huishoudproducten en nog veel meer. Wil je onze digitale catalogus of parfumlijsten ontvangen? Heb je vragen en wil je graag eens een geur proberen, of wil je graag geuradvies? Stuur dan een e-mail naar info@naegelke.nl of klik op de knop hier beneden.


bottom of page